søndag 7. august 2011

Familietur til Buvollen (akkurat 10 år siden jeg var der sist)

Tok en familietur til Buvollen, med ørretfiske i Bufossen som det store målet.
Kjerring å barn gikk 7,5km en vei uten å klage nevneverdig ( utenom kjerringa da ) rosinen i pølsa var jo å komme til Buvollen. Trikset til å få alle til å trives er att du først går inn for å inspisere, mens de andre venter ute koster du opp 2kg døde fluer fra vinduskarmene og fjerner all museskit fra senger å kjøkkenskap før noen oppdager det.
Bufossen ,dette er en sikker plass å få ørret på da kulpen under fossen holder mye fisk, desverre er all fisken småfallen. Fikk noen som hadde lengden å hode med seg, men kroppen var mager. (skiftnøkkler). Synest å komme på att fisken var større før, fikk 2 stk som vi til nød kunne steke som forrett. Turen var trivelig å været godt, men det som varmet mitt hjerte var krangelen om den beste fiskeplassen mellom de to barna å meg så klart. Begge fikk minst 10 ørretter hver.

Are med en kveldens første ørret

På vei ned til Bufossen

Barna  blir litt lei av att pappa skal fiske så lenge på "goplassen"når blir det vårres tur

Lea med en steikfisk

Her er "far" i sitt rette element


Buvollen er ommringet av saltsteiner å godt beite, noe som gjør att du må være glad i kubjeller til alle døgnets tider,kuskit på trappa og har evnen til å forsvare deg når du går med en bøtte for å hente vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar